Aquests son molt adequats per l’estiu,
però no cal que siguin exactes; podem anar canviant els ingredients al nostre
gust i afegir-hi per exemple tàperes, olives, olivada, tonyina, pastanaga, cogombres en
vinagre, etc, tot tallat petit.
L’escalivada la podem fer nosaltres o
comprar-la feta. De fet és molt fàcil de fer, però sincerament, per aquesta
recepta que no en necessitem gaire, si l’hem de fer expressament és més pràctic
comprar-la.
INGREDIENTS
Per 4 persones
6 ous
1 pebrot escalivat
1 aubergínia escalivada
1 ceba escalivada (opcional)
6 anxoves
una mica d’olivada o bé olives farcides
per adornar
enciam tallat petit per acompanyar
PREPARACIÓ
Coure els ous durs (12 minuts des que
arrenquen el bull)
Quan son cuits, pelar-los i tallar-los
per la meitat.
Separar les clares dels rovells
Reservar 1 rovell per adornar el plat al
final i la resta picarlos a
trocets petits.
També picar l’escalivada i les anxoves.
Fer una barreja amb tots aquests ingredients. Salpebrar.
Amb una cullera, anar omplint les clares
i a sobre posar-hi una mica d’olivada o una oliva farcida.
Omplir la base d’una safata amb enciam i
a sobre colocar-hi els ous farcits.
Amb un ratllador, ratllar per sobre la
safata el rovell que teniem reservat .
Em sembla un entrant genial ^^ M'ha semblat una molt bona proposta ja que és més lleuger que els típics ous farcits :)
ResponEliminaMe l'apunto per algun dia que tingui algun dinar ^^
Petonets :D
Moltíssimes gràcies, Laia. Ja veuràs que és molt fàcil i molt bo.
EliminaAprofito per donar-te l'enhorabona pel teu blog, és genial. Hi ha moltes receptes que estàn molt bé, la primera que faré segur que serà la panacotta.