divendres, 7 de setembre de 2012

COPA DE PRÉSSEC A LA TARONJA



Els postres a base de fruites solen tenir èxit, i si a més procurem donar-hi una bona presentació, aquest èxit està assegurat.
Avui presentem uns ingredients ben simples i que podem variar segons el nostre gust  o l’època de l’any. Hi hem posat préssec, però també podria ser meló, síndria, nectarines, maduixes, una macedònia, una barreja de fruits del bosc, mango, taronja….
L’almíbar de taronja es pot guardar en un pot tancat a la nevera i ens durarà molts dies. Segur que hi trobarem moltes aplicacions per animar una gran varietat de postres.

INGREDIENTS
Per 4 persones
4 préssecs
3 iogurts grecs

Per l’almíbar de taronja
La pell de 4 taronges
350 gr de sucre
½ litre d’aigua
 
PREPARACIÓ
Per fer l’almíbar de taronja:
Traiem les pells de taronja amb un pelador, mirant de que no ens hi quedi gairebé gens de part blanca.
Les tallem a tiretes tan fines com poguem.
Les posem en un pot amb l’aigua i el sucre i que cogui una bona estona tapat i a foc lent (uns 30 minuts).
Ho deixem refredar.

Muntatge del plat:
Tallem el préssec a trossos i els posem en una copa
Hi afegim un cullerada de l’almibar amb les tires de pell de taronja.
A sobre el iogurt grec.
I a sobre una altra cullerada d’almíbar.

1 comentari:

  1. Aquesta foto em sona ;). Només he fet una ullada per sobre i m'ha encantat tot el que vist. No m'estranya que la teva familia i amics insistissin en que fessis un blog ;). Ens veiem!!! Petonets.

    ResponElimina