Aquest plat ve molt de gust quan comença el fred.
El secret està en deixar coure bé les patates i en que la carn sigui ben melosa.
Fet d'un dia per l'altre també és molt bo.
INGREDIENTS
1 kg patates
400 gr vedella (jarret, per exemple)
400 gr vedella (jarret, per exemple)
1 ceba
3 grans d’all
2-3 tomàquets
Vi blanc
1 ramet herbes (llorer, farigola) i mig
branquilló de canyella
Allioli (opcional)
Brou o aigua
Una mica de juliverd
PREPARACIÓ
En una cassola daurar la carn tallada a
quadres grossos (a la mateixa carnisseria ja us la tallaran).
Posar-hi els tomàquets tallats a quatre
trossos, els alls aixafats, el ramet d’herbes, la canyella i les patates mal
tallades. Remenar tot plegat una estona.
Afegir-hi el brou o aigua calents que just ho
cobreixi tot i deixar coure a poc a poc fins que les patates siguin cuites.
L'últim moment hi podem posar una mica de juliverd
L'últim moment hi podem posar una mica de juliverd
S’hi poden afegir bolets de temporada o bolets
deshidratats (havent-los posat abans en aigua). Els posaríem junt amb les
patates.
També queda bé acompanyar aquest plat d’un all
i oli ben espesset.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada