dimarts, 23 d’octubre de 2012

POLLASTRE FÀCIL AMB LLIMONA


De vegades les coses més simples son les més bones, i aquí en teniu un exemple claríssim.
Aquesta recepta és ideal per qualsevol dia en que vulgueu  fer una cosa una mica diferent, però sense complicar-vos la vida.
A la botiga demanarem que ens tallin el pollastre en octaus. Si us agrada tant el pit com la cuixa, el compreu sencer. Però si, com a casa nostra, té més èxit la cuixa, més val comprar només cuixes i així tothom està content.
Si cal, en podem fer tants com ens en càpiguen en una safata que pugui anar al forn.
Quedarà més gustós si ho posem unes hores abans a macerar, però això no és totalment imprescindible.
 

INGREDIENTS
Per 4 persones
¼  de pollastre tallat pel mig per persona
1 llimona
barreja d’herbes
sal, pebre, oli

PREPARACIÓ
Coloquem totes les peces de pollastre en una safata de forn, hi posem sal, pebre abundant i un bon raig de suc de llimona.
També hi afegim un raig d’oli i una bona quantitat d’herbes aromàtiques.
Si podem, ho tenim unes 3 o 4 hores de maceració, per exemple del matí fins al migdia
Al forn a 150º al menys una hora. Si tenim més pressa haurem de pujar la temperatura i anirà més ràpid, però si ho fem lentament ens quedarà la pell cruixent i la carn ben cuita i tendre.
Durant la cocció podem tirar-hi el suc per sobre amb una cullera un parell de vegades per què no se’ns assequi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada