De vegades les coses més simples son les
més bones, i aquí en teniu un exemple claríssim.
Aquesta recepta és ideal per qualsevol
dia en que vulgueu fer una cosa
una mica diferent, però sense complicar-vos la vida.
A la botiga demanarem que ens tallin el
pollastre en octaus. Si us agrada tant el pit com la cuixa, el compreu sencer.
Però si, com a casa nostra, té més èxit la cuixa, més val comprar només cuixes
i així tothom està content.
Si cal, en podem fer tants com ens en càpiguen
en una safata que pugui anar al forn.
Quedarà més gustós si ho posem unes hores
abans a macerar, però això no és totalment imprescindible.
INGREDIENTS
Per 4 persones
¼
de pollastre tallat pel mig per persona
1 llimona
barreja d’herbes
sal, pebre, oli
PREPARACIÓ
Coloquem totes les peces de pollastre en
una safata de forn, hi posem sal, pebre abundant i un bon raig de suc de
llimona.
També hi afegim un raig d’oli i una bona
quantitat d’herbes aromàtiques.
Si podem, ho tenim unes 3 o 4 hores de
maceració, per exemple del matí fins al migdia
Al forn a 150º al menys una hora. Si
tenim més pressa haurem de pujar la temperatura i anirà més ràpid, però si ho
fem lentament ens quedarà la pell cruixent i la carn ben cuita i tendre.
Durant la cocció podem tirar-hi el suc
per sobre amb una cullera un parell de vegades per què no se’ns assequi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada