dilluns, 14 de maig de 2012

POLLASTRE AL CURRY

 

Si us agraden els sabors exòtics, aquesta recepta és per vosaltres.
El curry és una barreja d’herbes i espècies procedent de la India amb un sabor molt típic i lleugerament picant i que dóna als aliments un color groc característic.
El vènen en herboristeries o botigues de productes naturals. Si en compreu uns 25 o 50 grams en tindreu per una bona temporada.
Amb aquest pollastre hi queda molt bé un acompanyament d’arròs blanc.
 
INGREDIENTS
Per 4 persones
3 pits de pollastre desossats
1 ceba
2 patates (opcional)
4 tomàquets madurs
2 pastanagues
1 pebrot verd
1 culleradeta de curry  (mida cafè)
Sal i oli d’oliva

PREPARACIÓ
  • Pelem les pastanagues amb el pelador i les tallem a rodanxes
  •  Rentem amb aigua el pebrot verd i els tomàquets i els tallem a trossos
  •  Pelem la ceba i la piquem a trocets petits. Pelem la patata i la tallem a tacs d’uns 2 o 3 cm.
  •  També tallem a tacs el pollastre.
  •  En una cassola amb una mica d’oli hi sofregim a foc mitjà la ceba. Quan comenci a agafar color, hi afegim la pastanaga i el pebrot
  • Que es cogui durant uns minuts, ho remenem amb una cullera de fusta i hi posem sal.
  •  Ara hi posarem el pollastre tallat i salat i ho saltegem uns minuts a foc més viu.
  •  Quan el pollastre és una mica cuit, hi afegim les patates  i els tomàquets.

  • Empolsinem amb la culleradeta de curry i ho cobrim d’aigua bullent.
  •  Que cogui uns 15 minuts, o fins que les patates i el pollastre siguin tous i el brou hagi reduit i quedi una mica espès. Si veiem que ha espessit massa, sempre hi podem posar una mica més d’aigua.

3 comentaris:

  1. De nou... BONISSIM!!!!!!!! Moltissimes gracies pel blog i per la inspiracio per cuinar!!!
    Per cert, molt bona l'amanida de pera amb foie que em vas recomanar!
    No va sobrar res!!! :o)

    Mariona Ventura

    ResponElimina
  2. Em sumo als piropos: molt bo i molt facil!

    ResponElimina
  3. M'ha agradat molt la recepte. Moltes gràcies
    Mercè

    ResponElimina