2-3 carbassons
2 albergínies
1 pebrot vermell
100 gr Formatge
emental ratllat
50 gr virutes de
parmesà
1 massa pasta de full ja preparada
Alfàbrega fresca
Orenga seca
- Untar amb una mica d’oli un motlle d’uns 26 cm de diàmetre (millor si té les vores baixes).
- Folrar tot l’interior amb la pasta de full, adaptant-la amb els dits al recipient.
- Al fons escampar-hi tot el formatge i les fulles d’alfàbrega tallades.
- Tallar amb la mandolina el pebrot vermell, els carbassons i les albergínies a rodanxes molt fines. Salar.
- Col·locar les verdures alternativament, dretes i en espiral a sobre la pasta de full (l’albergínia, que sol ser més gran, es pot posar doblegada però sense aixafar).
- Un cop tot el motlle estigui ben ple, tirar-hi per sobre un bon raig d’oli d’oliva.
- Espolsar-hi per sobre pebre i orenga seca.
- Posar al forn uns 40 minuts, a 180 graus.
- Quan ja no crema, desenmotllar amb cura.
També s’hi poden posar xampinyons, però
llavors s’ha de tenir en compte que abans s’han de passar una mica per la
paella i retirar-los quan hagin deixat anar l’aigua.
Pel que fa als formatges, se n’hi pot posar
només un tipus, o d’una altra varietat que us agradi i que fongui.
Uaaaaauuuu!!! Quina pintaaa!!! Segur que el provo! :)
ResponElimina