dissabte, 26 de maig de 2012

QUICHE SANS PÂTE


 
La quiche és una recepta francesa molt coneguda, que normalment es fa amb una base de pasta brisa. No és que tingui gaire dificultat, però, de vegades, costa una mica d’encertar el punt a la cocció de la pasta.
La quiche sans pâte, com tots vosaltres que sabeu idiomes ja heu encertat, és una quiche que no porta pasta brisa.
És molt bona, lleugera,ràpida i fàcil. Imagineu-vos si n’és de fàcil, que és un dels plats estrella de l’Eulàlia.
Molt apta per fer-la quan aneu a una reunió d’amics i heu de portar un plat que agradi a tothom.
La versió que us explico, amb bacon, és la més típica, però podem variar els ingredients al nostre gust. Per exemple, hi podrem posar espinacs, trocets de tomàquet, salmó, anxoves, etc…
La podem fer en  motlles individuals o bé en un motlle gran i partir-la quan la traiem a taula.

INGREDIENTS
Per un motllo d’uns 24 cm
½ litre de llet
3 ous
100 gr de farina
100 gr de formatge Emmental ratllat
1 paquet de bacon tallat (dels de Casa Tarradellas- seria la mesura)
Sal i pebre


PREPARACIÓ
  • Posem en un pot tots els ingredients menys el bacon i els barregem bé. Si cal, hi passem el minipimer perquè no hi quedin grumolls.
  • Hi afegim el bacon i ho remenem bé.
  • Posem unes gotes d’oli en el motlle i les escampem amb els dits de manera que quedi tot ell untat.
  • Tirem la preparació al motlle i al forn a 200º uns 30 minuts, o fins que punxant amb una forquilla surti neta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada