diumenge, 27 de gener de 2013

AMANIDA AMB FOIE I PERA

   
Aquests últims anys les amanides s’han diversificat molt. Hi posem tota classe d’ingredients, que mai no hauriem pensat, i s’han convertit en monuments a la imaginació.

Aquesta que us proposem avui l’hem treta d’un blog que ens encanta. El fa el Miguel Angel i es diu Pebrots Verds

Com a base hi posarem rúcula o bé brots d’espinacs. Els podeu comprar en bosses a qualsevol fruiteria o supermercat,  però si son espinacs, fixeu-vos que a la bossa digui que son brots i no fulles grosses, que no queden tan bé.

Va bé tenir el foie a la nevera, perquè si és fred el tallarem més bé.

En moltes amanides el secret és una bona vinagreta, però aquí no cal. Amanirem amb l’oli dels pinyons, que hi dona un gust molt especial.


 

INGREDIENTS

Per 4 persones

Una bossa de rúcula o de brots d’espinacs

1 pera

40 gr de pinyons

uns 50 grs de foie

oli, sal gruixuda



PREPARACIÓ

Posem els pinyons al foc en una paella sense oli. Anem removent amb una cullera de fusta fins que veiem que ens queden una mica rossos. Amb dos o tres minuts en tindrem prou.

Guardem els pinyons torrats en un got, els cobrim amb oli i els deixem reposar una estona perquè l’oli agafi el gust.

Tallem a taquets la pera i el foie.

Disposem la rúcula en una safata o en plats individuals.

Hi barregem la pera i el foie i per sobre els pinyons.

Amb una cullera ho amanim bé amb l’oli de macerar els pinyons i hi posem una mica de sal gruixuda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada