Aquests últims anys les amanides s’han
diversificat molt. Hi posem tota classe d’ingredients, que mai no hauriem
pensat, i s’han convertit en monuments a la imaginació.
Aquesta que us proposem avui l’hem treta
d’un blog que ens encanta. El fa el Miguel Angel i es diu Pebrots Verds
Com a base hi posarem rúcula o bé brots
d’espinacs. Els podeu comprar en bosses a qualsevol fruiteria o supermercat, però si son espinacs, fixeu-vos que a la
bossa digui que son brots i no fulles grosses, que no queden tan bé.
Va bé tenir el foie a la nevera, perquè
si és fred el tallarem més bé.
En moltes amanides el secret és una bona
vinagreta, però aquí no cal. Amanirem amb l’oli dels pinyons, que hi dona un
gust molt especial.
INGREDIENTS
Per 4 persones
Una bossa de rúcula o de brots d’espinacs
1 pera
40 gr de pinyons
uns 50 grs de foie
oli, sal gruixuda
PREPARACIÓ
Posem els pinyons al foc en una paella
sense oli. Anem removent amb una cullera de fusta fins que veiem que ens queden
una mica rossos. Amb dos o tres minuts en tindrem prou.
Guardem els pinyons torrats en un got,
els cobrim amb oli i els deixem reposar una estona perquè l’oli agafi el gust.
Tallem a taquets la pera i el foie.
Disposem la rúcula en una safata o en
plats individuals.
Hi barregem la pera i el foie i per sobre
els pinyons.
Amb una cullera ho amanim bé amb l’oli de
macerar els pinyons i hi posem una mica de sal gruixuda.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada